Disclaimer

Op deze website leest u waar Energetisch Centrum Leonardus voor staat en wat onze visie op energetische therapie en energiewerk en onze behandelwijze is. Hiermee willen wij u inzicht geven en een inkijkje in hoe wij in dit vakgebied staan. Deze visie blijven we continu ontwikkelen op basis van nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Wij hebben aan alle pagina’s van deze website de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat informatie verouderd is of om andere redenen niet langer correct is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Energetisch Centrum Leonardus aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van onze website.

De websites en pagina’s waarnaar verwezen wordt in de teksten controleren wij geregeld op de betrouwbaarheid en informatie. Energetisch Centrum Leonardus kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, privacybescherming of diensten die worden aangeboden op websites van derden.

Colofon

Tekst: Noesjka van der Helm
Webdesign: LSArt
Vormgeving: Hanneke van der Meer
Fotografie: Aaron Burden, Anthony Ievlev, Mathieu Perrier, Chris Bair, Julie Blake-Edison, Abdulla M., Jazmin Quaynor, Mathias Reding