De significante resultaten die ik keer-op-keer zie in het werken met ernstig zieke kanker patiënten inspireerde mij tot onderzoek. Want wat als we echt het verschil kunnen maken in het behandelen van deze ziekte? De initiële zoektocht is uitgegroeid tot diepgaand en wetenschappelijk bioveldonderzoek.

Hiermee wil ik tot de kern komen van wat ik in de praktijk zie gebeuren, verbetering van de kwaliteit van leven en stimuleren van gezonde cellen, tastbaar maken. De impact van energetische therapie op verschillende niveaus meetbaar maken. Het uiteindelijke doel is erkenning krijgen voor deze behandelvorm zodat deze standaard complementair ingezet kan worden in medische trajecten. Na ruim 6 jaar aan studies richten we ons met het bioveldonderzoek op twee belangrijke hoofdroutes; frequentieonderzoek en celstudie.

In het frequentieonderzoek wordt de frequentie van de therapeut gemeten in een kooi van Faraday om te zien welke impact de hoogte van de frequentie heeft op de behandeling. In de celstudie wordt er in een gecontroleerde omgeving op celniveau gekeken naar het effect van het geven van energie op kankercellen.

Documentaire

Voor het bioveldonderzoek werkt Leonardus samen met een team van specialisten en gerenommeerde partners in Nederland en daarbuiten. In de documentaire krijgt u een inkijkje in het onderzoek en de verhalen van patiënten. 

Verandering op celniveau

Mensen kunnen op verschillende momenten van hun medische traject starten met het energetische behandeltraject.

Dit is een intensief traject waarbij iemand een aantal maanden gemiddeld 2-3 keer per week een behandeling krijgt. Gericht op het “aan” zetten van het herstellende vermogen van het lichaam. Wat leidt tot het verbeteren van de kwaliteit van leven en, wanneer mogelijk, het terugdringen van tumoren en stimuleren van de aanmaak van gezonde cellen. Hieronder vindt u een aantal geanimeerde afbeeldingen van hoe de cellen tijdens een behandeltraject veranderen.

Hieronder ziet u een animatie van hoe Leon de tumor ziet veranderen met als voorbeeld de verandering bij de 6-jarige Lina die bij Leon terecht kwam met een Neuroblastoom.

Hersenumor begin behandeling.

Geen gezonde cellen.

Hersentumor op de helft van de behandeling.

Aantal gezonde cellen neemt toe.

Huidige beeld van de hersentumor.

Gezonde cellen hebben de overhand.

Meer weten over het bioveldonderzoek?

Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.