Onze behandelingen scheppen rust, ruimte en helderheid.

Ik behandel onbalans op twee manieren. Ten eerste met een energetische “scan” waarbij ik het energielichaam aftast op blokkades en vervolgens zorg dat de energie weer kan stromen. Dit is vergelijkbaar met het doorbreken van een dam in een rivier. Hiervoor gebruik  ik de geneeswijze Jin Shin Jyutsu.  Ik “tril” letterlijk eventuele blokkades weg. Daarnaast kijk ik samen met jou naar de onderliggende oorzaak van jouw disbalans. Ik vertrouw hierbij op mijn visie en intuïtie.

De energetische behandelingen in Energetisch Centrum Leonardus scheppen rust, ruimte en helderheid. De behandelingen worden uitgevoerd door de twee vaste behandelaars Youri en Leon Bemelmans. Met de energetische behandeling worden blokkades in jouw lijf verholpen en kan jouw energie weer ongehinderd stromen. Je bent weer in balans waardoor jij tot (nieuwe) inzicht(en) kunt komen. Zodra jouw energiebalans is hersteld, is de basis voor bewust-ZIJN gelegd en is het aan jezelf om hier verder mee aan de slag te gaan. De behandeling kun je onderhouden met de zelfbehandeling zoals omschreven op deze website. 

Iedereen is welkom in Energetisch Centrum Leonardus.

Zowel volwassenen als kinderen en jongvolwassenen kunnen met uiteenlopende vragen, al dan niet specifieke emotionele en fysieke (gezondheids)klachten bij ons terecht. Denk hierbij aan verschijnselen als stress, burn-out, overprikkeling, slapeloosheid, depressiviteit, angst(en), emotionele disbalans, ADHD, fysieke klachten en pijnen, chronische ziektes en medische aandoeningen.

Ook kun jij bij Energetisch Centrum Leonardus terecht voor het verkrijgen van INzicht(en) en advies. Dit kunnen persoonlijke INzicht(en) zijn omtrent jouw relatie(s) en je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Energetisch Centrum Leonardus biedt vier basisbehandelingen aan: 

  • Losstaande Behandeling 
  • Energetisch Bootcamp
  • INzicht tot bewust-ZIJN
  • Zakelijk INzicht

Energetische Behandeling

De Energetische Behandeling is gebaseerd op de principes van Jin Shin Jyutsu. Deze Japanse geneeskunst is erop gericht de levensenergie in evenwicht te brengen, te harmoniseren en in balans te houden. Met eenvoudige handgrepen wordt het emotionele evenwicht hersteld en de oorzaken van zowel acute als chronische klachten verminderd. Deze behandeling kan zonder risico in combinatie met andere geneeswijzen, behandelingen en/of medicijnen worden toegepast.

Het effect van Jin Shin Jyutsu neemt toe naarmate deze geneeskunst regelmatig wordt toegepast. Zo word jij steeds vitaler en verkrijg je gaandeweg meer zelfkennis.

maak afspraak

Volwassenen
45 minuten
87,50

Kinderen tot 16 jaar
30 minuten
67,50

Energetische Bootcamp  |  vijf dagen, negen energetische behandelingen en persoonlijke coaching

Met de Energetische Bootcamp wordt jouw systeem hersteld en opnieuw opgestart. De bootcamp bestaat uit negen energetische behandelingen op vijf achtereenvolgende dagen, de zogenaamde 9-stroom. De eerste vier dagen word jij twee keer per dag energetisch behandeld en persoonlijk gecoacht. Op de vijfde en laatste dag ontvang jij één laatste afsluitende behandelsessie. 

Het doel van de 9-stroom behandeling is een algehele reset, waarbij de ergste energetische blokkades worden opgeheven en de energiebalans hersteld wordt. Tijdens de negen behandelingen word jij persoonlijk gecoacht, waardoor je steeds meer inzicht verkrijgt.

Zo wordt niet alleen je energie weer in balans gebracht, je begrijpt ook waarom er een blokkade zit. Met iedere behandeling ga jij steeds een klein beetje dieper.

Het eindresultaat is dat jij je weer sterk voelt en je weer in je eigen kracht kunt staan om vervolgens zelf de juiste stappen te ondernemen en zo in balans te blijven. Bovendien krijg je een aantal tips over hoe je met simpele handgrepen jezelf thuis kunt behandelen.

De Energetische Bootcamp biedt een stevige basis om nieuwe stappen te zetten en kan eventueel worden opgevolgd met periodieke individuele Energetische Behandelingen. Als aanvulling op of tijdens een medisch traject kan de Energetische Bootcamp een goede start zijn voor een langduriger behandeltraject.

Tussen de behandelingen door kun jij, eventueel samen met je partner, Zuid-Limburg beleven. Ga wandelen of fietsen in het heuvelland, geniet van onze bourgondische leefstijl, bezoek Maastricht of ontdek één van de andere steden in de Euregio. Voor suggesties over overnachten en wat er te zien/te doen is, kun je het beste de website van www.visitzuidlimburg.nl of www.bezoekmaastricht.nl raadplegen.

maak afspraak

INzicht tot bewust-ZIJN

Tijdens een Persoonlijk INzichtgevend Gesprek wordt de onderliggende oorzaak van jouw probleem(en) of vraagstuk(ken) achterhaald. Je leert de oorzaak(en) van jouw kwestie(s) te begrijpen en kunt deze tevens ook in de kern aanpakken. Dit schept helderheid en geeft je nieuwe inzichten, waarmee je vervolgens aan de slag kunt gaan.

Leon Bemelmans kan je met een consult helpen inzicht in jouw persoonlijke situatie te verkrijgen. Zaken los te laten, verder te gaan en niet in het verleden te blijven hangen maar juist een stap naar voren te zetten en in beweging te komen. Oude (denk)patronen te doorbreken en nieuwe overtuigingen te omarmen. De weg naar bewust-ZIJN.

  • Individueel consult: 45 minuten, 87,50 euro
maak afspraak

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Leon Bemelmans is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Complementair Alternatief Therapeuten). Daarnaast is hij E.E.N. therapeut. Behandelingen van een dergelijk geregistreerd therapeut komen voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van het pakket van jouw zorgverzekeraar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over:

CAT: https://catvergoedbaar.nl/
Jin Shin Jyutsu: https://www.jinshinjyutsu.nl/ 
E.E.N.: https://www.instituuteen.nl/

Maak een afspraak om je energiebalans een boost te geven.
maak afspraak